“Svi znaju da je Dejan bio neodgovoran”: Ćerka i žena suvozača se spasile pukom srećom

Meštani Debeljače ne mogu da dođu sebi nakon stravične nesreće na Milošu Velikom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Nenad K. (40) iz Debeljače bio je u automobilu smrti kojim je upravljao Dejan J. (53). Prema njegovim rečima iz izjave koju je juče dao Urgentom centru u Beogradu, on i Dejan su krenuli na svadbu u Ivanjicu, promašili su izlaz i pokušali da se što pre isključe.

Nenad K. je završio sa teškim telesnim povredama, prelomima rebara, kao i grudne kosti, a njegovi poznanici iz Debeljače ne mogu da dođu sebi nakon stravične nesreće. Kako su nam rekli, ne mogu da veruju da je Nenad uopšte seo u automobil sa Dejanom J.

– Niko od nas ne može da poveruje da je seo sa Dejanom u kola. Svi znamo koliko je neodgovoran.Nenad je ozbiljan i porodičan čovek. Ima ćerkicu i ženu, a supruga ima rodbinu u Ivanjici. Čuli smo da je istina da su išli na svadbu tamo. Sreća da njih dve nisu bile sa njim, već da su otišle ranije, inače bi i one stradale – kaže radnica jednog lokala u Debeljači za Republiku.

Podsetimo, tokom vožnje u kontra-smeru. Dejan J. je direktno udario u vozilo marke ”hjundaji”, nakon čega mu se automobil zapalio, a on poginuo na licu mesta.Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar