Hrvata devojka prevarila sa najboljom drugaricom: Očajniku su dali SAVET VEKA na društvenim mrežama

Ispovest Hrvata koga je devojka prevarila sa drugaricom izazvao je lavinu komentara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/GioeleFazzeri

Jedan Hrvat se požalio na jednoj društvenoj mreži kako ga je devojka prevarila s prijateljicom te je zatražio savet.

Očajan muškarac

U objavi je ovo napisao: “Možda će nekome biti smešno, ali ja sam očajan. Jutros sam saznao da me devojka s kojom živim već dve godine i osam meseci prevarila sa svojom najboljom prijateljicom dok su zajedno bile na nekom festivalu prije četiri meseca. Saznao sam sasvim slučajno kroz neku kao šalu.”

“Šta da radim? Imate li savet? Mislite li da je to u redu ako nije s muškom osobom? S njom provodi mnogo vremena i više ne znam ni sam je li joj se sviđaju i devojke. Imam 29 godina, a ona 32 i po. Molim vas za svaki savet”, pitao je korisnike društvene mreže.

Seks s devojkom i prijateljicom

Odmah nakon njegove objave oglasili su se mnogi s različitim savetima, od onih dobronamernih pa sve do šaljivih.

Jedan je predlagao da im se priduži u seksu: “Reci joj da ti je njena prijateljica dosta privlačna (pred tom prijateljicom) i potpuno je nebitno je li to istina ili ne. Postoji 30% šanse da ćeš im se pridružiti, 60% da će se njih dve posvađati, 9% da će te oterati, ali će ti se prijateljica javiti i 1% da će te obe oterati. Mislim da su postoci dobri i garantuju zabavu.”

I ostali su se složili s ovim savetom. “Žena sam, ali analiza ti je čudo. Slušaj gospodina”, “Najbolja analiza koju sam ikada čuo”, “Zapravo je jako mudar savet, iz više razloga svakako”, bili su samo neki od komentara, dok je jedna žena rekla da je prevara – prevara, nebitno s kime.

Druga osoba mu je savetovala: “Beži glavom bez obzira.”Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar