“Htela sam da napravim omlet, ali sam BRZO ODUSTALA”: Kutija jaja čak 280 dinara na primorju

"Nije istina da je Crna Gora sa cenama jeftinija od nas", napisala nam je jedna čitateljka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Nemoel Nemo

“Te večeri smo odlučili da ćemo jesti u apartmanu i da ćemo malo da odmorimo od šetnje. Suprug je produžio u apartman, a ja sam otišla do lokalnog supermarketa da obavim kupovinu”, započinje priču jedna naša čitateljka koja je ove godine letovala u Crnoj Gori.

Kako dalje priča, imala je ideju da napravi klasičan omlet sa povrćem, međutim po dolasku do rafa sa jajima, brže-bolje je promenila ideju za večernji obrok.

– Nije istina da je Crna Gora jeftinija od naše zemlje. Išla sam od rafa do rafa u radnji i odustajala od jela koja sam planirala da pravim. Još veći problem je što su im cene u radnji izmešane, odnosno proizvod i cena ispod istog ne odgovaraju jedna drugoj, tako da savetujem sve da uporede bar-kodove pre kupovine – pojašnjava.

Recimo, kako nam je ispričala naša građanka, mleko je oko 1.20 evra, jaja su 2.50, tunjevina se kreće između 1.60 i 2.50 evra, dok je sirni namaz tačno 2.09 evra.

Nešto jeftinije je meso, pa je tako plaćala oko 3.20 evra pola kilograma svinjskog buta. Zanimljivo, gazirana pića su izuzetno skupa, odnosno flaša od 1.5 litra košta oko 2 evra.

– Začudila me je i cena kesice začina, ako me sećanje dobro služi, oko 60 dinara sam platila kesicu bibera – dodaje.

Takođe, nešto kvalitetnija testenina se kreće od oko 2 evra.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar