Novi Samsung Galaxy Watch moći će da meri TEMPERATURU KOŽE i HRANE i to nije sve

Mnogo noviteta za kratak period

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Samsung

Samsungove serije Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5 među najpopularnijim su Wear OS pametnim satovima za korisnike Androida. Opremljeni su korisnim funkcijama, ali im se stalno dodaju nove.

Samsung je osim dolaska WhatsAppa na Wear OS najavio i da nova aplikacija Samsung Wallet i aplikacija Thermo Check također dolaze na nove Galaxy satove. Kompanija je takođe potvrdila da će serija Galaxy Watch 6 podržavati merenje temperature.

Samsung je najavio da Samsung Wallet dolazi i za Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5. Samsung Wallet kombinuje Samsung Pay sa Samsung Passom. Ne samo da vam omogućava plaćanje pomoću povezanih kartica već sadrži i ključne informacije poput ličnih karata i pasoša. Funkcionalnost dobro radi na Samsung Galaxy telefonima, a isto se sada može omogućiti i na satovima, pod pretpostavkom da ste upareni sa Samsung Galaxy telefonom.

Nova aplikacija Thermo Check trebalo bi da stigne na Galaxy Watch 5 seriju nakon što debituje na dolazećim Galaxy Watch uređajima. Nova aplikacija Thermo Check korisnicima će omogućiti merenje temperature okoline, uključujući obroke, temperaturu mora i druge stvari. To se radi putem IC senzora temperature, tako da nije potreban fizički kontakt.

Uz najavu, Samsung je potvrdio da će serija Galaxy Watch 6 podržavati i merenje temperature. Serija Galaxy Watch 5 podržava merenje temperature kože za praćenje menstrualnog ciklusa, stoga je lepo videti da se funkcionalnost merenja temperature proširuje. Galaxy Watch 4 ne podržava aplikaciju Thermo Check jer nema potreban hardver.

Očekuje se da će Galaxy Watch 6 serija debitovati 26. jula na Samsung Unpacked događaju.



Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar