Iphone 15 privlači sve veću pažnju: Sada se zna i u KOJOJ BOJI će biti predstavljen svetu (FOTO)

Svašta nešto novo imaće budući hit model telefona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto / Pixabay / MrJayW

Najnovije glasine, koje pominju detalje o predstojećoj iPhone 15 seriji, izazvale su ogromno ushićenje kod fanova.

Deli nas manje od dva meseca od očekivane objave iPhone 15 serije, a dosta toga je već poznato o telefonima. Sada počinju da se pojavljuju neke konačne informacije, koje upotpunjuju slagalicu i daju nam jasniju sliku o tome šta Apple planira za svoju narednu generaciju telefona.

Jedna od najiščekivanijih informacija svake godine jeste nova paleta boja koju je Apple spremio za svoje telefone i koja među njima će biti hit. Prema svemu sudeći ove godine će to biti pink/roze boja.

Kako navodi ShrimpApplePro, koji je ranije tačno predviđao boje Apple telefona, iPhone 15 stiže u zelenoj, žutoj i roze boji, uz standardnu crnu (Midnight), belu (Starlight) i Product Red varijantu.

Pink boja izaziva posebno oduševljenje (ponajviše zbog filma Barbi), a reakcije ljudi sa društvenim mrežama su odgovarajuće. “Ubila bih za roze iPhone”, “Uradiću sve da ga kupim”, “Moram da imam Barbie iPhone”, pišu fanovi.

Pored toga, dojavljivač Ice Universe je objavio fotografiju koja ukazuje na to da zaštitne maske za ekran imaju izuzetno tanke okvire, a za sva četiri modela je vidljiv izrez za Dynamic Island.Izvor: B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar