“Da vidim kako pate U ZATVORU”: Jelena Karleuša poslala BRUTALNU PORUKU, šokirala ovim priznanjem

"Dokle će polusvet da govori laži o meni i mojoj porodici?!"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

Naša pevačica Jelena Karleuša, oglasila se nedavno na svom Instagram proflu objavivši deo iz medija izjave Marka Đedovića, bivšeg učesnika Zadruge, da navodno ne želi da se razvede od Duška Tošića, zbog, kako piše, imovine.

Jelena je burno reagovala, te se javno i obratila:

“Marko Đedović: Duško sve prepisao majci i sestri, zato JK neće razvod”, glasi sporni naslov, na koji je Jelena odlučila da javno reaguje.

Upravo ova rečenica je divu naljutila, odnosno tvrdnje bivšeg učesnika “Zadruge” da je Tošić svu svoju imovinu prepisao majci i sestri, te da je to razlog zbog kojeg pevačica ne želi da se razvede.

Opšte je poznato da je imovina stečena u braku ili vanbračnoj zajednici, zajednička, zbog čega se Jelena i oglasila, te Đedoviću zapretila tužbom.

– Dokle će polusvet da govori laži o meni i mojoj porodici?! Dokle će mediji objavljivati neproverene informacije zarad tiraža?! Zbog ovoga sam prinuđena opet da podnesem tužbu. Pod kakvim kamenom vi ljudi živite pa ne znate da je bračna tekovina zajednička stvar?! U kakvoj mržnji vi živite kad vam je moj život bitniji od vode koju pijete? Dokle?! – “povikala” je Jelena tada putem svog Instagrama.

Međutim, Jelena se sada ponovo oglasila:

– Često skrolujem niz moju blok listu, samo da vidim kako pate u zatvoru – napisala je Jelena, a na koga se tačno odnosi obja objava, ostaje nam da saznamo…Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar