Marija Šerifović obradovala fanove kao NIKAD DO SAD: Saopštila je sjajne vesti

Uradila je ono što se dugo očekivalo od nje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Nakon duže diskografske pauze, Marija Šerifović pre nekoliko meseci objavila je pesmu „Dobar vam dan“, nakon koje je najavila i izlazak novog albuma koji publika sa nestrpljenjem isčekuje.

U moru poslovnih obaveza, nakon završene sezone u „Zvezdama Granda“, Šerifovićeva je uspela da se posveti radu u studiju i napokon objavi lepe vesti.

Ja želim da ovaj trenutak ovekovečim. Narode, radujte se, jer albuma će biti. Ja sam otpevala, ja sam srećna zadovoljna, objavila je Marija na svom Instagramu, a zbog informacije publika je poludela od sreće.

I dok su fanovi tokom prethodnih sati nagađali kada će ovaj projekat ugledati svetlost dana, Marija je u jednom od storija napisala kratko- Oktobar.

Iako je u nekoliko navrata pominjala kako radi na albumu, pre nekoliko meseci priznala je da je od pola planiranih pesama ipak odustala i odlučila da krene u novu potragu.

Moram da budem iskrena,pola pesama sam vratila, a zadržala one koje mi se pevaju, tako da sada kreće potraga i rad na albumu. Da li će biti gotovo sledeće godine u februaru, martu ili septembru, ne znam, ali znam da će sigurno biti sledeće godine, najavila je tada Šerifovićeva.Izvor: Grand.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar