KAKVA PRIČA! Tuhel svima održao životnu lekciju! Nikada nije zaboravio kućnu pomoćnicu: Evo šta je uradio

Neverovatna priča pojavila se u javnosti, a tiče se nemačkog trenera Tomasa Tuhela, koji je dao primer čitavoj planeti - kako biti čovek!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Youtube

Aktuelni trener Bajerna iz Minhena svojevremeno je vodio Pari Sen Žermen i tada je živeo u Parizu zajedno sa suprugom. Oni su unajmili kućnu pomoćnicu sa Filipina, koja je vodila računa o svakom detalju u njihovom domu.

Nemca je oduševila njena predanost poslu, uvek je profesionalno obavljala svoje dužnosti, bez da je ikada pogledala na sat, da li joj je radno vreme završeno. Vremenom je sa njom porodica Tuhel izgradila odnos poverenja i prijateljstva.

Tuhel i njegova supruga su u jednom trenutku saznali da Filipinka naporno radi kako bi sakupila novac za tešku operaciju srca za jedno od svoje dece.Trener je tada odlučio da u potpunosti finansira operaciju. Ali to nije sve.

Tomas Tuhel ju je jednom prilikom upitao koji joj je najveći životni san.

Odgovorila je da želi da se vrati u domovinu i sagradi dom za svoju porodicu.

Tomas Tuhel je u Pari Sen Žermenu radio od maja 2018. do decembra 2020. Osvojio je dve titule prvaka Francuske, nacionalni kup, Liga kup, ali je i izgubio finale Lige šampiona 2020. od svog sadašnjeg kluba Bajerna.

Kada je dobio otkaz u Parizu, pre odlaska nije zaboravio svoju kućnu pomoćnicu:

Kupio joj je imanje i kuću na Filipinima gde ona danas živi sa svojom porodicom!Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar