Ana Nikolić odgovorila na optužbe Lukasa: “Vidimo se na VMA, jer ti prvi jako dobro znaš šta je istina”

Skandal oko Ane i Ace čini se da ne jenjava, a sada se oglasila i pevačica, ponovo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram

Čini se da skandal oko Ane Nikolić i njenih saradnika dobija novi epilog, a nakon optužbi folk pevača Ace Lukasa, oglasila se i pevačica.

Naime, Lukas je istakao da mu je žao Ane, a onda se dotakao njegovog koncerta u Zagrebu i javno prvi put otkrio šta mu je priredila, a u svojoj objavi spomenuo je i psihoaktivne supstance.

Ana se sada oglasila na Instagramu, zapretila Aci, a onda se dotakla i pomenutih optužbi.

– Vidimo se na VMA, jer ti prvi jako dobro znaš šta je istina… Ja i droga, zaista nemam čak ni komentar. A dotični koji te je doslovno pretvorio u biljku organizovaće koncerte u zatvoru – brutalna je bila Ana.

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada se na društvenim mrežama pojavio njen privatni video, na kome se žali da ima ozbiljan problem sa licem.

Mnogi su se zabrinuli šta joj se dešava, ali se pevačica nije izjasnila o tome kako je problem sa kožom nastao.

Poznate ličnosti počele su da se oglašavaju na ovu temu. Jelena Karleuša pružila je podrušku Ani.

– Svako može da osudi, svako ima svoje mišljenje, svako može da ismeva i sažaljeva, vređa jednu ženu.. Ali ne može svako da bude dobar čovek. Ana, glavu gore i budi jaka. Zbog sebe i svog imena, zbog svoje porodice, zbog publike koja te pamti u najlepšem svetu i zbog svog deteta – napisala je Jelena u objavi na Instagramu.

A onda se oglasio i Aca Lukas, koji nije imao tako lepe reči.

– Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam poceo sa koncertom u 21h, ona je trebalo, logično da se pojavi u areni najkasnije do 22 časa, jer koncert traje dva sata, ili malo više, a ona se pojavila u areni 23h! Nisu joj dali da se popne na binu. Ovim činom pokazala je ogromno nepoštovanje – napisao je između ostalog Lukas, a onda istakao da je svim srcem želeo da joj pomogne.

– Hteli smo da ti pomognemo iz dva razloga. Prvi jer smo te voleli kao osobu, a drugi je taj jer smo mislili, a i dalje mislimo, da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila. I pored svega se ne ljutim na tebe i voleo bih da nađes svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje, ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba ti sama sebi da želiš, ali kako stoje stvari, ti u stvari sebi želiš sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je! – poručio je Aca uz objavu na Instagramu.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar