I Aca Lukas udario na Anu Nikolić: “Bože, koliko mi je žao ove žene, sve smo uradili da joj pomognemo”

Ana Nikolić se danas oglasila i optužila menadžera Sašu Mirkovića da joj je pretio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/printscreen

Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada ju je bivši rijaliti učesik i pevač Dario Šogorović optužio za uznemiravanje, ali je ovoj muzičkoj zvezdi poslednjih godina ovo samo jedan u nizu skandala koji se vezuju za njeno ime.

Ana Nikolić se danas oglasila i optužila menadžera Sašu Mirkovića da joj je pretio:

– Ovo je nečovek koji misli da sam mu ja Aca Lukas. Nisam. Ili ostali kojima preti, zastrašuje ih… Lično je meni oteo šifru od mog Instagrama. Manipulisao je do pre par dana. Ovo je baš nisko, jadno i bedno – napisala je Ana na svom Instagram profilu.

Sada se u ovoj prozivci pronašao i Aca Lukas koji je brzo odgovorio otvorenim pismom Ani.

– Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 čas, ona je trebalo, logično da se pojavi u areni najkasnije do 22 časa, jer koncert traje dva sata, ili malo više, a ona se pojavila u areni 23 časa! Naravno da joj Mirković nije dozvolio da se popne na binu, jer je ovim činom pokazala ogromno nepoštovanje i prema njemu i prema meni. Pogotovo što smo trenutno jedina dva čoveka na svetu, verovatno koji su bili radi i voljni da joj pomognu! Ne znam stvarno čemu pokušaj otrovne strelice u njenoj objavi, gde pominje kako ona nije Mirkoviću Aca Lukas, u smislu toga, kao ne možeš ti sa mnom tako ili ovako! – istakao je Lukas u svojoj objavi na Instagramu i dodao:

– Na žalost Anči, jedino tačno sto si napisala u obavi je upravo to! Da, naravno da mu ti nisi Aca Lukas. Ne njemu, nego nikome i ne znam odakle ta ideja da pomisliš da uopšte sebe porediš u bilom kom kontekstu sa Acom Lukasom. Nisi mu ti Aca Lukas, niti ćeš, na žalost, ikada biti! A hteli smo da ti pomognemo iz dva razloga. Prvi je, jer smo te voleli kao osobu, a drugi je taj, jer smo mislili da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila – napisao je Aca i dodo:

– Zaista, loše stvari, i zlo, bacaš na jedino mesto gde si imala podršku. I pored svega se ne ljutim na tebe, i voleo bih da nađeš svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu. Imao sam dobru volju i želju. Sada ti želim sve najbolje! Ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba ti sama sebi da želiš. Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želiš sve najgore. Tako govore tvoji postupci, žao mi je – zaključio je Lukas na svom Instagramu.

Poslednji u nizu skandala dogodio se kada je isplivao snimak gde Ana Nikolić ima kratere po licu i moli za novac, jer ima 100 dinara u džepu.

– Je l’ ti vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ovo sama da prekrijem ne mogu – poručuje Ana u videu i dodaje:

– Imam 100 dinara na računu, ja te molim da učiniš nešto za moju mladost. Ja sa ovim da nešto snimam ne mogu. Niti mogu ovo da prekrijem. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A od svih besova i nervoze, pogledaj na čega ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno – zaključila je pevačica u videu koji se pojavio na Instagramu.

Podsetimo, kako su nedavno preneli domaći mediji, pevačica je hitno hospitalizovana zbog problema sa kožom lica. Naime, pevačica godinu i po dana ima problem sa tim, redovno odlazi na tretmane, a sada je samo bila na kontroli.

Inače, mnogi se pitaju šta se krije iza uništenog lica Ane Nikolić koja je nedavno hitno primljena u bolnicu jer joj je koža lica u kritičnom stanju.Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar