“Varao me je dok mi je tata bio na intezivnoj nezi i to sam saznala preko medija”: Šakira o krahu braka

Iako su najpre istakli da ne žele dalje da komentarišu, te da će ostati u korektnim odnosima zbog dece, ubrzo su počeli da isplivavaju skandalozni detalji njihovog odnosa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto. Printscreen Instagram

Šakira prošle godine se rastala posle 12 godina ljubavi, od fudbalera Đerara Pikea, a sada je progovorila o odnosu s njim i otkrila da ju je varao – što je bilo presudno za njihov razlaz.

Iako su najpre istakli da ne žele dalje da komentarišu, te da će ostati u korektnim odnosima zbog dece, ubrzo su počeli da isplivavaju skandalozni detalji njihovog odnosa.

Naime, počelo je da se priča kako je glavni razlog raskida ovog parazapravo Pikeova nevera, a priče su dodatno podgrejane kada je on obelodanio vezu sa Klarom Čijom Marti. Na površinu su isplivali i detalji loših odnosa Šakire i Pikeove majke koja je godinama bila neprijatna prema pevačici i, navodno, podržavala Pikeovo neverstvo.

U javnosti se pojavio i snimak na kom se vidi kako fudbalerova majka hvata Šakiru za lice i gura je, a pevačica je kasnije objavila i pesmu u kojoj proziva svog bivšeg i njegovu novu devojku, a ova numera brzo je postala svetski hit.

Iako se do sada samo nagađalo o tome da li je Đerar bio neveran majci svoje dece, mada je sve upućivalo na to da zaista jeste tako, pevačica je sada otvorila dušu i otkrila sve detalje razlaza sa fudbalerom.

Kako je rekla, da joj je partner neveran saznala je dok joj je otac bio na intenzvnoj nezi, a ona se brinula o njemu.

– Došao je u Barselonu kako bi me utešio nakon što sam bila obuzeta tugom zbog raskida – rekla je pevačica o svom ocu za “People en Español”.

– Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam saznala da me varao dok mi je tata bio na intenzivnoj – ispričala je ona dalje i istakla da je sanjala o braku kakav imaju njeni roditelji.

– Oboje su bili odraz tog sna koji mi se nije ostvario. Ali nadam se da su oni uzor mojoj deci – ispričala je Šakira, između ostalog, za pomenuti medij.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar