Drama u avionu: Putnika držali vezanog konopcem do kraja leta zbog STRAVIČNOG PONAŠANJA (FOTO)

Avio je leteo između Sebua na Filipinima i Seula, kada je putnik počeo da se "ponaša čudno" na oko sat vremena od početka leta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/bottlein

Državljanin Južne Koreje (19) koji je pokušao da otvori vrata usled leta, bio je pozitivan na testu na drogu, nakon istrage aerodromske policije u Inčeonu.

Policija je rekla za CNN da su mu uradili najobičniji test na drogu, uz pristanak tinejdžer nakon njegovog “nenormalnog ponašanja”. Govorio je pomalo nerazgovetno kada je išao na saslušanje pred sudiju, 20. juna.

– Osetio sam se da sam bio napadnut – rekao je on novinarima, kada su ga pitali zašto je pokušao da otvori vrata aviona. Bio je na letu između Sebua na Filipinima i Seula, kada je počeo da se “ponaša čudno” na oko sat vremena od početka leta.

Na kraju, pomerio se blizu izlaznih vrata, gde je kabinsko osoblje moglo da ga prati, rekli su zvaničnici “Džedžu erlajnsa”. On je rekao i da je osetio “pritisak” na grudima.

Nakon što je ispomerao sedišta, počeo je iznenada da trči ka vratima i pokušao da ih otvori, ali ga je odmah savladala posada, koja je koristila konopac da ga kontroliše do kraja leta, naveli su zvaničnici Džedžu erlajnsa.

Vrata su ostala zatvorena, avion je neoštećen i niko od 180 putnika nije povređen tokom incidenta, dodala je aviokompanija.

Putnik je predat policiji aerodroma Inčeaon u 7.30 po lokalnom vremenu u ponedeljak, kada je avion sleteo. Njemu se na teret stasvlja kršenje zakona o bezbednosti u avio-saobraćaju.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar