HAOS NE PRESTAJE! YouTube ugasio striming navodnog Maskovog uživo gostovanja (FOTO)

Jednu od poslednjih poruka na Twitteru poznati milijarder posvetio je svojoj devojci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Suzanne Cordeiro / Zuma Press / Profimedia

Dok svet iščekuje nove vesti o situaciji s kompanijom Tesla, čije su akcije vrtoglavo počele da gube na vrednosti posle serije čudnih tvitova vlasnika i osnivača Ilona Maska, podjednako neobične stvari odigravaju se na YouTube platformi.

Na popularnoj mreži bilo je moguće priključiti se navodnom uživo gostovanju Ilona Maska u emisiji, gde je, kako je naznačano u opisu, trebalo da govori o projektima SpaceX kompanije, zatim globalnoj krizi i kriptovalutama.

Jedan od Maskovih pratilaca na Twitteru okačio je i link YT kanala, navodeći da je profil vlasnika Tesle sigurno hakovan.

Foto: Printscreen Twitter

Posle samo nekoliko minuta, prenos Maskovog “uživo” gostovanja je ugašen, a obrisan je i kompletan sadržaj s pomenutog kanala!

Foto: Printscreen YouTube

Ubrzo se pojavio i drugi strim “uživo” gostovanja, ali je i on ugašen, a sadržaj kanala izbrisan. Taj snimak nosio je isti opis kao i prethodni, s razlikom da je Mask bio drugačije obučen.

I dalje ostaje nejasno šta se dešava sa Ilonom Maskom i ovom nečuvenom situacijom. Da li je reč o hakerskom napadu ili nečemu drugom.

Šteta se meri u milijardama

Dok se konačno neko od predstavnika Tesle zvanično ne obrati javnosti, strani mediji izveštavaju da je kompanija za nekoliko sati izgubila čitavih 8 milijardi dolara. Pre prvog Maskovog tvita ona je vredela 141 milijardu, a oko 20 časova 133 milijarde.

Jedna od poslednjih poruka poznatog milijardera na Twitteru glasi:

Moja devojka je ljuta na mene“.

Foto: Printscreen Twitter

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar