Užas u Žitkovcu: Kurtijevi specijalci pretukli dvoje srpske dece!

Brutalnost Кurtijevih parapolicajaca na severu se nastavlja. Ponovo su na meti srpska deca na Кosovu i Metohiji, maloletni К.R. i D.R., brat i sestra brutalno su večeras pretučeni u selu Žitkovac, opština Zvečan dok su vozila kvad, saopštila je Srpska lista

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Kosovo onlajn

Kosovski specijalci pretukli su večeras dvoje dece, brata i sestru, od 18 i 15 godina u Žitkovcu, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Ovim povodom Srpska lista izdala je i saopštenje.

Brutalnost Кurtijevih parapolicajaca na severu se nastavlja. Ponovo su na meti srpska deca na Кosovu i Metohiji, maloletni К.R. i D.R., brat i sestra brutalno su večeras pretučeni u selu Žitkovac, opština Zvečan dok su vozila kvad, saopštila je Srpska lista.

Bez ikakvog razloga, ovi kriminalci u uniformama nasrnuli su na devojčicu i dečaka srpske nacionalnosti i pretukli ih nanevši im telesne povrede, koje su zahtevale medicinski tretman u КBC Кosovska Mitrovica.

Antisrpski režim Aljbina Кurtija čini sve da protera srpski narod, a međunarodna zajednica sa druge strane ne čini ništa da Кurtija i njegove poslušnike koji maltretiraju čak i srpsku decu pozovu na odgovornost.

Pozivamo sve građane da brinu o svojoj i bezbednosti svoje dece, jer je očigledno da međunarodne snage koje su zadužene za bezbednost nisu u stanju da osiguraju mir za srpsku decu i Srbe na ovim prostorima, niti žele da preventivno deluju i rasporede snage na terenu kako bi sprečili Кurtijeve parapolicajce da biju srpsku nejač.Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar