UŽAS U SMEDEREVU: Dečaka prebili iz čista mira

Samo sam pustio dete sa sestrom da ode da prošeta do grada - kaže dečakov otac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Pixabay

Dvojica mladića od kojih je jedan punoletan, a drugi maloletan u subotu uveče pretukli su dečaka u Smederevu, a fotografije jezivih povreda koje je zadobio osvanule su na društvenim mrežama. Kako dečakov otac Ivan M. tvrdi u svojoj objavi na Fejsbuku, njegov sin je prebijen dok se šetao sa svojom sestrom, kada je na njega iz čista mira nasrnula grupa mladića.

Kako tvrdi dečakov otac, njegov sin mladiće koji su ga pretukli “u životu nije video”, a oni su ga “bez razloga oštrim predmetom tukli i šutirali krvnički po celom telu”.

– Samo sam pustio dete sa sestrom da ode da prošeta do grada. Da li treba da budem srećan što je izvukao živu glavu od pobesnelih 10-15 maloletnika koje nikad u životu nije video,koji su ga bez razloga tukli krvnički kaišem i šnalom od kaiša? – napisao je Ivan M. u uznemirujućoj objavi. On je podelio i pet fotografija iz bolnice na kojima se vidi njegov sin sa povredama glave i modricama po celom telu.

Tinejdžera su pojurila dvojica napadača – jedan punoletan i jedan maloletan.

– Pretučeni dečak nije teže povređen, a iste noći je doveden u Beograd kako bi u bolnici bio pregledan i ujutru je pušten kući. Punoletni napadač je zadržan do 48 sati, a maloletnik je sproveden kod sudije za maloletnike. Više tužilaštvo će tražiti da mu bude određen pritvor – kaže izvor upoznat sa slučajem.Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar