Apelacioni sud u Beogradu: Ponovo se sudi Nemanji za ubistvo majke Stanojke

Sumnja se da je rukama i nogama zadao veći broj udaraca i udarao njenom glavom o čvrstu glatku površinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu predsudu kojom je Nemanja Milić bio osuđen na kaznu zatvora od 10 godina, zbog ubistva majke Stanojke i naložio sudu da mu ponovi suđenje.

Drugostepeni sud je usvajio žalbe tužilaštva i branioca, ukinuo presudu, a optuženom je produzio pritvor do naredne odluke prvostepenog suda.

Po nalaženju Apelacionog suda izreka prvostepene presude je kontradiktorna i nerazumljiva, u presudi su izostali razlozi o činjenicama koje su predmet dokazivanja, dok su razlozi koji su dati nejasni i međusobno protivrečni, zbog čega je i činjenično stanje ostalo pogrešno i nepotpuno utvrđeni, navodo se u obrazloženju odluke Apelacionog suda koja je objavljena na njegovom sajtu.

Milić je prvostepeno oglašen krivim što je u toku noći između 6. i 7. jula 2019. godine, u stanu u Beogradu, lišio života svoju majku, Stanojku Milić, pri čemu su njegove sposobnosti da shvati značaj svog dela i mogućnosti da upravlja svojim postupcima bile smanjene, ali ne bitno.

Sumnja se da je rukama i nogama zadao veći broj udaraca i udarao njenom glavom o čvrstu glatku površinu, kojom prilikom je oštećena zadobila teške telesne povrede opasne po život, usled kojih povreda je u toku noći između 6. i 7. jula 2019. godine oštećena preminula.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar