SUDAR DVOJICE PRIJATELJA: Detalji stravične nesreće kod Kikinde, ima mrtvih

Sudar dva automobila bio je stravičan, a posledice kobne. Oba auta sletela su sa kolovoza, a "korsu" su vatrogasci morali da seku da bi izneli Boškovo telo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Nakovčanin B. I. (38) poginuo je rano jutros, vozeći “opel korsu” kada je na izlazu iz ovog sela kod Kikinde na njega naletela “škoda oktavija” koju je vozio njegov prijatelj i komšija V. M. (40).

B. I. je život izgubio na licu mesta, a njegov komšija je sa teškim povredama iz kikindske bolnice prebačen na lečenje u Zrenjanin, pišu Novosti.

Sudar dva automobila bio je stravičan, a posledice kobne. Oba auta sletela su sa kolovoza, a “korsu” su vatrogasci morali da seku da bi izneli Boškovo telo.

“Do sudara je došlo kada je “škoda oktavija“ prešla na suprotnu stranu i udarila u “opel korsu”. U tom čeonom sudaru, na licu mesta, poginuo je vozač “korse” , dok je drugi vozač zadobio teže telesne povrede”, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

U Nakovu, odakle su oba muškarca, zavladala je velika tuga. V. M. se, navode meštani, vraćao iz Kikinde kući u selo, kada je na ulazu u Nakovo, oko pola pet, udario u automobil B. I.. Nakovčani kažu da je bio na rođendanu kod drugara u Kikindi.

“Njih dvojica se poznaju ceo život. Drugari su i komšije sa Glavne ulice. Pre dva, tri dana su zajedno pili kafu”, pričaju poznanici dvojice Nakovčana i dodaju da je stradali B. I. bio “dobar k’o lebac”.

Sudar se dogodio na ravnom i čistom putu, na samom ulazu u Nakovo. B. I. vozio je iz sela, a drugi vozač išao je iz pravca Kikinde u selo.

“U Opštu bolnicu u Kikindi primljen je mlađi muškarac, povređen u saobraćajnoj nesreći kod Nakova. On je imao prelom butne kosti i zbog toga je prebačen na dalje lečenje u Opštu bolnicu u Zrenjanin”, saopšteno je iz kikindske Opšte bolnice.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar