ŠOK ODBRANA nasilnika sa Kalemegdana: Iako je snimljen negira da je napao dete koje je prodavalo sokove

Na video-snimku se čuje i razgovor između nasilnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram moj_beo_grad_

Igor M. (44), vlasnik štanda s pićem na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan, negirao je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je pre dva dana napao i tukao dečaka M. T. koji je s drugom prodavao sokove na obližnjoj klupi, iako je snimljen na delu!

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni je 7. juna kod ulaza u park fizički nasrnuo na M.T. i udario ga u predelu glave i noge, a potom ga uhvatio za ruke i podigao sa zemlje, nakon čega im je prišao prolaznik koji je čuo zapomaganje i vrisku deteta.

“Tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor, jer postoji opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke”, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Obesnom nasilniku bilo je očigledno krivo što su mu deca “konkurencija”, pa je šamarao, šutirao i vređao dečaka, tvrdeći da može da radi šta hoće, “jer je Kalemegdan njegova teritorija”?!?

Ovaj nesvakidašnji i sramni napad na decu snimio je neko od prolaznika, a snimak nasilja se kao požar proširio društvenim mrežama.Na snimku se vidi kako vlasnik štanda s pićem prilazi dečacima, koji su sami iscedili voće i prodavali sokove iz ručnog frižidera da zarade za džeparac.

Dečaci su bili izbezumljeni kad se bahati Igor obrušio na njih i počeo da ih udara i šutira. Zatim je, kako se može videti na snimku, M. T. zgrabio za ruku i počeo krvnički da ga vuče i cima, tako da je detetu spala patika.

Na video-snimku se čuje i razgovor između nasilnika, napadnutog dečaka i žena koje su stale da pomognu deci.

– Dete je maloletno, pozvacemo policiju! Dete je malo, ne možete da ga maltretirate – viknula je jedna žena napadaču, a ovaj joj je odbrusio: Pa šta ako je malo? On je majmun!

– Ne možete dete da maltretirate – uporno je ponavljala žena, ali nasilnik je nije slušao. Druga žena se tad umešala, vičući: “Svuda ga je tukao, uhvatio ga je za vrat”, a prestravljeni dečak joj je drhtavim glasom rekao: “Mi mu ništa nismo uradili! Zvao sam mamu, rekla je da zovete policiju…”

Policija je brzo reagovala i uhapsila Igora M., protiv kog je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar