NE! NIŠTA OD KOMPROMISA! Partizan ne pristaje na novi termin početka finala ABA lige

Taman kad smo pomislili da je rešen problem između ABA i KLS lige odnosno večitih rivala Partizana i Crvene zvezde, shvatili smo da smo bili u zabludi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/@PartizanBC

Sportski direktor KK Partizan Zoran Savić uputio je pismo menadžmentu ABA lige u kojem navodi da crno-beli neće nastupati u finalu regionalnog takmičenja prema novo utvrđenom kalendaru.

Saopštenje prenosimo u celosti.

“Poštovana gospodo,

Cenimo napore menadžmenta da se na neki način reši problem do koga je iznenada došlo zbog određivanja istog termina utakmica ABA Lige i Košarkaške lige Srbije. Nije nam poznato kako je moguće i zbog čega je došlo do takvog problema.

Što se tiče Vašeg predloga za izmenu termina u poslednjem momentu nakon konsultacija sa komercijalnim službama kluba, upravom i stručnim štabom zaključili smo, na žalost, da KK Partizan ne može da prihvati predloženu izmenu termina. Naše očekivanje je da se držimo pravila koja smo svi u ABA Ligi usvojili.

KK Partizan je u skladu sa kalendarom takmičenja i primljenom obaveštenju o terminima utakmice (objavljenom i postojećem na zvaničnoj internet stranici lige) ranije pustio u prodaju ulaznice za prvu utakmicu finalne serije ABA Lige, od kojih je veliki broj ulaznica prodao. Klub očekuje rekordnu posetu.

Poznato je da naše utakmice prati veliki broj navijača, od kojih mnogi žive van Beograda. Jasno je da naš klub ima veoma dobar odnos sa svojim navijačima, zahvalan im je za bezrezervnu podršku i vodi računa o njima (kao i oni o svom klubu).

KK Partizan ne može i neće da izneveri svoje navijače koji su već kupili karte za utakmicu. Zato bi bilo neodgovorno da prihvatamo termin koji su odredila iz menadžmenta Lige koja su za to ovlašćena.

Dakle, naš odgovor na Vaše pitanje je da KK Partizan nije saglasan sa promenom termina.

Molimo Vas da nas obavestite u koje će se tačno vreme 12.6.2023. godine odigrati prva utakmica finalne serije lige”, piše u saopštenju Partizana.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar