Ovi horoskopski znaci su maheri u krevetu: Lavovi realizuju svoje fetiše, dok su Ribe pritajena nevinašca

Oni su živa vatra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
kako se ljubiti
Foto: Pixabay/Karen Warfel

Mnogi od nas ne mogu maksimalno da uživaju u intimnom odnosu ako druga osoba takođe ne uživa. Tek kad je zadovoljstvo obostrano, možemo govoriti o dobrom intomnom odnosu.

Većina žena složiće se da kvalitetan intimni odnos nije isključivo fizičke prirode. Ljubav prema vlastitom telu i samopouzdanje puno su važniji elementi za uzbuđenje.

Astrologija kaže da komunikativni ljudi najviše uživaju u intimnom odnosu, jer su najopušteniji i najotvoreniji. U nastavku teksta možete da proverite da li se i vaš horoskopski znak našao na listi onih koji su najbolji u krevetu.

1. Škorpija

Škorpije su poznate po svom intenzivnom se*sualnom apetitu. Njihova intimna inteligencija jako je razvijena, pa vrlo lako mogu da razlikuju emocije od telesnog zadovoljstva. Škorpija vlada osmom kućom Zodijaka, u kojoj do izražaja dolaze upravo intimni odnosi i strast.

Jedna od glavnih osobina Škorpije je senzualnost koja je baš zarazna. Škorpija ima puno samopouzdanja i smatra da intimni odnos i sram ne idu u istu rečenicu. Iako mogu vrlo lako da odvoje odnose od emocija, ipak najviše uživaju u odnosima sa voljenom osobom.

2. Lav

Kraljice horoskopa takođe su našle svoje mesto na listi najboljih u krevetu. Rođeni kao vođe svoje sposobnosti pokazuju i pod čaršafima. Bez srama će da kažu šta ih uzbuđuje i predložiće partneru razne pikanterije koje će ga izuti iz cipela.

Realizovanje fetiša, provokativni veš, igračke i razna pomagala sastavni su deo intimnog života prosečnog horoskopskog Lava.

Lavice smatraju da intimni odnos postoji za uživanje, pa će svaka avantura pod čaršafima u kojoj učestvuje jedna Lavica biti avantura za pamćenje. Svesne su svojih kvaliteta, a znaju da treba da porade i na muškom egu kako bi odnos bio savršen.

Velikodušne su, zaigrane i luckaste i mnogi će ih izdvojiti kao najse*sepilnije žene horoskopa.

3. Ovan

Ovnovi su avanturisti koje će mnogi opisati kao glavne se*sualne akrobate horoskopa. Jako su inovativni, pa sa njima nikad nije dosadno.

Osim što će predlagati razne vratolomije koje će začiniti svaki odnos, izuzetno su posvećeni partneru. Ipak, treba biti svestan da su posvećeni kako bi se pokazali u najboljem svetlu, a ne kako bi zadovoljstvo partnera stavili na prvo mesto.

Najsebičniji znak najbolje prolazi u intimnom životu, jer su mu zvezde naklonjene i uvek mu šalju ono što im treba.

Bilo da traži ljubav ili intimni odnos, ovaj inteligentni znak uvek zna kako da realizuje svoje želje i potrebe.

4. Ribe

Nežne Ribe na prvu se čine kao sramežljiva nevinašca. Međutim, jednom kad se opuste, u njima se probude strastvene osobe koje uživaju u odnosu, a baš zbog toga jedan su od najboljih intimnih partnera od svih horoskopskih znakova.

Ribe su poznate kao veliki kreativci sa razvijenom maštom. Upravo zbog toga sa njima takođe nikad nije dosadno. Teško će emotivna Riba pristati samo na odnose u krevetu, ali ako osvojite njene emocije, dobićete strastvenog partnera u krevetu.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar