Užas u Novom Sadu: Devojku (20) pokosio gradski autobus na pešačkom, hitno prebačena u bolnicu

Jedan automobil se od siline udarca prevrnuo na krov

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com/

Dvadesetogodišnja devojka povređena je danas u 14.11 časova kada ju je autobus GSP-a udario na pešačkom prelazu, na uglu Temerinske i Dositejeve ulice u Novom Sadu.

Portparol novosadske Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, potvrdio je da su u pitanju teške povrede.

– Pešakinja je oborena kada ju je autobus udario i prevezena je na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. Trenutno je u svesnom stanju, ali je povreda ozbiljna. U ovoj nezgodi je povređen i pedesettrogodišnji muškarac, koji je na mestu zbrinut i on je prevezen na Odeljenje hirurgije – rekao je on.

Tokom današnjeg dana dogodile su se još dve saobraćajne nezgode u Novom Sadu. Dvojica muškarca, starosti 31 i 33 godine, su povređeni u sudaru dva automobila koji se dogodio oko 14 časova na raksrsnici Industrijske i Puta novosadskog partizanskog odreda, kod “Metroa”.

Jedan automobil se od siline udarca prevrnuo na krov, a vozači su na svu sreću zadobili lakše povrede. Materijalna šteta na oba vozila je velika.

Ranije danas, oko 10 časova, dogodila se i nezgoda u Petrovaradinu, kod restorana “Akva Doria”, gde su se sudarili automobil i kamion. Nije bilo povređenih.



Izvor: Radio 021

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar