POZNATA TENISERKA SRPSKIH KORENA UZ NOVAKA: Kosovo je srce Srbije i za mene

Francuska teniserka Kristina Mladenović pružila je podršku Novaku Đokoviću nakon njegove poruke posle pobede u prvom kolu Rolan Garosa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Instagram

Srpski teniser je savladao Aleksandra Kovačevića, a nakon tog meča na “Filip Šatrijeu” je na kameri napisao “Kosovo je srce Srbije! Stop nasilju”.

Ubrzo se poteglo pitanje da li će Đoković biti kažnjen, ali do toga nije došlo. Ima i onih koji dele njegov stav u teniskom svetu, pa tako i teniserka koja vuče srpske korene.

“Novak je veliki, pravi je primer za sve ostale. Videla sam to. Mnogima se dozvoljava da pričaju o Rusiji i Ukrajini, svako tu ima stav, a to nije politički? Na drugoj strani, ovo, to je politički? Da, delim stav sa Novakom, Kosovo je srce Srbije i za mene. Moj otac je iz Gnjilana, baka mi je živela tamo i ja sam bila tamo kada sam bila dete”, rekla je Mladenović u razgovoru za “Telegraf”.

Trenutno prva dubl igračica sveta smatra da je Đoković prvi favorit za osvajanje Rolan Garosa.

“Što se tiče Noleta, za mene je on uvek favorit. Gde god se pojavi, uvek je favorit. Možda i jeste to malo subjektivno, ali nadam se da će ovde doći do te 23. Grend slem titule. Alkaraz je dobar, i on ima svoju šansu, mlad je, ali Novak je iskusniji i nema turnira na koji dođe, a da ne bude glavni kandidat za osvajanje”, zaključila je Mladenović.



Izvor: B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar