“Strašno šta se desilo, otišla je u Sloveniju na lečenje”: Komšije otkrile detalje o ubijenoj Srpkinji

Zločin koji se dogodio u Sloveniji je šokirao javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Momak (20) iz Slovenije uhapšen je zbog sumnje da je zadavio svoju devojku (27).

On je ubio svoju devojku, državljanku Srbije, a njeno telo pronađeno je dva dana nakon zločina. Ubijena devojka od 2014. godine živi u Sloveniji, a njene komšije u Smederevu u šoku su zbog svega što se desilo.

– Oni su 2014. godine otišli porodično u Sloveniju, kako bi joj pomogli, bila je bolesna i imala je problem s narkoticima. Skućili se, sve je bilo u redu, njoj je tamo čak i bilo bolje zdravstveno pa je upisala i za medicinsku sestru – pričaju komšije.

Kako navode meštani, ona je imala probleme, a dešavalo se da je i nasilna prema porodici.

– Nakon nekog vremena je upoznala tog mladića i krenuli su da žive zajedno. Strašno je ovo što se dogodilo – kaže on.

Zločin koji se dogodio u Sloveniji je šokirao javnost. Policija je kobnog dana primila poziv od čoveka koji im je rekao da se u stanu u Partizanskoj ulici u Mariboru, te da se u istom stanu nalazi i muškarac koji je naneo povrede toj ženi.

Policija je po dolasku u stanu pronašla telo nakon čega je njen partner uhapšen. Policija je prikupljanjem informacija utvrdila da su osumnjičeni i žrtva imali tešku svađu u četvrtak 25. maja i da je osumnjičeni nekoliko puta udario žrtvu u glavu i potom je zadavio.

Inače, ubica je od ranije poznat policiji. On je više puta je procesuiran zbog nasilja u porodici, narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog proizvodnje droge i trgovine narkotika.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar