Sjajna vest za korisnike Whatsapp: Jedan nalog može da se koristi za VIŠE TELEFONA

Korisnici Androida prošlog meseca su dobili ažuriranje koje im omogućava da jedan WhatsApp nalog povežu na do pet različitih telefona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/LoboSrtuioHamburg

Dobra vest stiže za korisnike WhatsAppa koji imaju nekoliko iPhone uređaja. Zahvaljujući novom ažuriranju, moći će da koriste jedan nalog na više telefona.

Korisnici Androida prošlog meseca su dobili ažuriranje koje im omogućava da jedan WhatsApp nalog povežu na do pet različitih telefona. S obzirom na to da se radi o poprilično korisnoj opciji, zahtevali su je i iPhone korisnici, koji su sada došli na svoje.

Naime, verzija WhatsAppa 23.10.76 za iOS donosi mogućnost korišćenja aplikacije na jednom primarnom i još četiri dodatna iPhonea. Poruke su, baš kao i na Androidu, u potpunosti sinhronizovane, što znači da su dostupne na svakom od spojenih uređaja. Osim toga, zaštićene su i end-to-end enkripcijom.

Kako prenosi WABetaInfo, nova verzija WhatsAppa za iOS donosi i automatsku reprodukciju animiranih GIF-ova u razgovorima. O tome se, podsetimo, govorilo još početkom meseca kada je ta opcija osvanula u beta verziji aplikacije.



Izvor: bug.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar