U subotu stiže pun, RUŽIČASTI MESEC u STRELCU: Za 4 ZNAKA donosi HAOS u životima i odlučujuće promene

Ova mena doneće vam širu sliku i podstetiti vas na to šta je stvarno važno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

U subotu, 3. juna, nebo će se osvetli pun, ružičasti Mesec i to u znaku Strelca, a donosi nam energiju obojenu radikalnom iskrenošću, te čežnjom za slobodom i znanjem.

Ova mena doneće vam širu sliku i podstetiti vas na to šta je stvarno važno, te skrenuti pažnju sa trivijalnosti kojima ste bili opterećeni, piše Blic Žena.

A evo na koje će znakove junski ružičasti Mesec najviše uticati.

Blizanci

Pun mesec u Strelcu će osvetliti vašu sedmu kuću romantičnih veza; očekujte mudre savete od vaših voljenih. Osoba koja vam je bliska će vas doslovce prosvetlili. Ovo bi takođe moglo da bude vreme da proširite svoje vidike u ljubavnom životu, tako da se ne plašite da sanajte velike snove. Mogućnosti za vas i vašu srodnu dušu su ogromne i možete se radovati onome što budućnost donosi! S druge strane, ovaj pun Mesec će vam možda na put baciti neke prelomne odluke – možda ćete morati ili da ostavite sadašnjeg partnera ili da mu se dugoročno posvetite!

Devica

Ovaj pun Mesec ističe vašu želju da proširite svoj dom i privatni život na velike, neočekivane načine! Iako ste skloni da budete neko ko daje prioritet najsitnijim detaljima, ova mena vas ohrabruje da razmislite o tome kako treba da izgleda vaše okruženje iz snova. Bez obzira koliko to neostvarivo izgleda, setite se da je samo ebo granica! Dom može da bude bilo gde ili bilo šta, ne treba da ograničavate sebe! Razmislite o preseljenju na drugo mesto, drugi grad ili čak državu, ili o odlasku na dugo putovanje. Neka vam na umu bude sve što vas izvlači iz uobičajene rutine! Ovaj period će možda obeležiti i neki nesebičan čin od vaše strane za nekog člana porodice.

Strelac

Vi ste glavna zvezda ovog punog Meseca – on osvetljava vašu prvu kuću samoizražavanja. Kao neko ko stalno traži avanturu, ovaj period biće obeležen vašim prihvatanjem najspontanijih delova sebe. Moguće je da vas čeka neplanirano putovanje. Ovo je vreme kada se sve vrti oko vas i vaših interesa, ali i vaše želje za slobodom. Vaš napor i trud na polju karijere daće odlične rezultate, a dobićete priliku da na pravi način sagledate svoje lične odnose.

Ribe

Ovaj period donosi vam težnju da se oslobodite na poslovnom planu, odnosno da pokažete svoje pune kapacitete. Kao znak kojim vlada Jupiter, uvek težite kontinuiranom rastu i širenju, pa je tako i u profesionalnom domenu. Ako ste bili demotivisani ili ste stagnirali, sada je trenutak kada će vas doečakti bolje i važnije prilike. Slobodno preuzmite rizičan projekat ili se srčano zalažite za cilj i zadatak u koji verujete, bilo šta što će vam poslužiti kao odskočna daska.Izvor: Blicžena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar