GRMI U BAJERNU ZBOG SRBINA! Tuhel hoće Vlahovića, uprava NE!

Napadač Juventusa Dušan Vlahović primarna je meta trenera Bajerna Tomasa Tuhela, ali njegovoj proceni ne veruju članovi rukovodstva novog-starog prvaka Nemačke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Kako je preneo Skaj sports, Tomas Tuhel smatra srpskog golgetera idealnim napadačem i pojačanjem za špic napada Bajerna, ali u kvalitete srpskog fudbalera ne veruju baš svi u upravljačkoj strukturi bavarskog giganta.

Posle osvajanja 11. uzastopne titule prvaka Nemačke u završnici za infarkt, Bajern je ekspresno, sat vremena posle pobede u Kelnu (2:1), otpustio generalnog direktora Olivera Kana i sportskog direktora Hasana Salihamidžića.

Kanov naslednik je Jan Kristijan Dresen, koji je u glavnom bio zadužen prvenstveno za finansije kao šef finansijskog sektora. Bajern bi tek trebalo da imenuje sportskog direktora, a to bi moglo da se dogodi danas na zakazanom sastanku uprave.

Foto: Youtube

Odlaskom Roberta Levandovskog u Barselonu Bavarci su ostali bez pravog golgetera. Sadio Mane iz Liverpula se nije pokazao kao pravo rešenje, a jedini klasičan napadač u timu je tinejdžer iz Francuske Matis Tel.

Zbog toga bi neko kvaliteta Dušana Vlahovića bio idealno rešenja za nemački tim, ali je pitanje i kakva će biti sudbina trenera Tomasa Tuhela, koji nije omiljen među igračima i nema poverenje svlačionice.

To je konstatovao i bivši nemački reprezentativac Ditmar Haman.

– Kad vidiš da tako tretiraju ljude oko tebe, zapitaš se da li ja želim da radim u ovakvom klubu? Ne smemo isključiti mogućnost da i Tomas Tuhel uskoro ode. Ali, ta odluka je na njemu – rekao je Haman.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar