NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI! Legendarni srpski fudbaler gledao Novakov duel sa Amerom (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je pobedio Aleksandra Kovačevića sa 6:3, 6:2, 7:6 u prvom kolu Rolan Garosa i uspešno je započeo svoj pohod na 23. Grend slem titulu, a ovaj meč pratio je veliki broj navijača među kojima je bio i Danijel Ljuboja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Youtube

Proslavljeni reprezentativac nastupao je za Srbiju i Crnu Goru i na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006, a najviše ga se sećamo po čuvenim šarama na glavi. Sada, Ljuboja je u društvu prijatelja pratio Novakov meč. bivši fudbaler objavio je na društvene mreže fotografiju na kojoj je u društvu prijatelja. Mnogi navijači svakako ga ne bi prepoznali jer je potpuno promenio imidžu odnosu na igračke dane.

Za nacionalni tim Srbije i Crne Gore je zabeležio 17 nastupa i dva gola, a dva puta je igrao i za samostalnu Srbiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljuboja Danijel (@ljuboja_danijel_28)

Da podsetimo, Ljuboja je još kao dete otišao u Francusku i vrlo rano stekao ugled u omladinskom rangu. Godine 1998. debitovao je za Sošo u seniorskoj konkurenciji, a posle dve godine otišao u Strazbur.

Kruna karijere bio je dolazak u onaj stari “siromašni” PSŽ 2004. godine, a Ljuboja je kasnije nastupao i za Štutgart, HSV, Volfsburg, Grenobl, Nicu, Legiju i Lens.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar