Ova četiri horoskopska znaka maštaju o drugoj osobi dok su u ljubavnoj vezi

Za njih važi da su emocionalno ili fizički udaljeni od partnera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/StockSnap

Za njih je sanjarenje o drugima način da pobegnu od sadašnjosti ili način da se nose sa stresom ili nezadovoljstvom u postojećoj vezi. Maštaju jer su nesrećni u trenutnoj vezi, emocionalno ili fizički udaljeni od partnera.

Ovan

Ovan je poznat po slobodi i nezavisnosti. Ovaj znak je izuzetno strastven u krevetu i mogao bi čak da oseti nagon da mašta o nekome ko nije njihov partner. Ovan može da se oseća dosadno ili iscrpljeno u trenutnoj vezi zbog potrebe za novim iskustvima i potrebe za stalnim podsticajima. Nadalje, zbog svog individualizma i nepromišljenosti, mogli bi da deluju u skladu sa tim snovima bez da u potpunosti razmišljaju o posledicama.

Blizanci

Blizanci su znak koji predstavlja fleksibilnost i otvorenost. Prirodno su radoznali o novim stvarima, što bi ih moglo da ih navede da maštaju o drugima dok su u vezi. Ovaj horoskopski znak ne podnosi dosadu. Postoji velika verovatnoća da sanjare o drugima kako bi začinili svoj život i učinili stvari zanimljivima.

Lav

Lav je znak koji predstavlja težnju i goruću želju za obožavanjem. Može sanjati o drugima zbog potrebe za pažnjom i uvažavanjem, zbog čega se mogu osećati podcenjenima u svojoj trenutnoj vezi. U želji da budu u centru pažnje, lako mogu da se prepuste fantaziji o drugima dok su u vezi.

Strelac

Zbog svoje ekstrovertnosti, Strelčevi će verovatno maštati o nekom drugom osim o svojim partnerima. Njihova nezavisnost i intenzivna žudnja mogu da nateraju da deluju u skladu sa svojim fantazijama, jer ih pokreće avanturistička priroda. Iracionalni su u svojim fantazijama i uvek čine odvažna dela.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar