Viber je objavio partnerstvo sa muzičkom striming platformom Spotify

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Rakuten Viber

Rakuten Viber je objavio partnerstvo sa globalnom muzičkom striming platformom Spotify – kroz koje će stotinama milionima svojih korisnika ponuditi besplatnu tromesečnu probu Spotify Premium pretplate, ili 90% popusta – u zavisnosti od regiona.

Viber ima veliki udeo na tržištima centralne i istočne Evrope i u regionu Azije-Pacifika, sa čak do 98% u nekim zemljama. Imajući to u vidu, Spotify će se osloniti na veliko prisustvo Vibera kako bi ostvario očekivani rast i u oblastima u kojima prethodno nije imao očekivani nivo aktivnosti.

Ova ponuda će biti dostupna Viberovim korisnicima u izabranim zemljama Evrope, Bliskog istoka i Azije. Opunomoćeni korisnici u tim zemljama će biti u mogućnosti da aktiviraju besplatnu premijum pretplatu u trajanju od 3 meseca.

Opunomoćenim korisnicima na Filipinima i u Vijetnamu biće ponuđen posebni popust (do 90%) na premijum usluge.

Korisnici će moći da aktiviraju ponudu kroz određeni broj Viberovih rešenja na raspolaganju unutar aplikacije: “nejtiv” oglasima bogatog sadžaja, banerima na “Explore” ekranu, direktnim porukama korisnicima u aplikaciji i postovima na Viberovim zvaničnim nacionalnim kanalima.

Zemlje na koje će se ponuda ovog partnerstva odnositi su Srbija, Francuska, Nemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Slovačka, Grčka, Mađarska, Poljska, Češka, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Irak, Filipini i Vijetnam.

Da biste mogli da koristite ovu ponudu potrebno je da preuzmete najnoviju verziju aplikacije Viber.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar