Budućnost izdala važno saopštenje navijačima pred meč sa Zvezdom

Zvezda je u prvom meču slavila sa 93:55

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Aba liga

Ekipe Budućnosti i Crvene zvezde očekuje drugi meč polufinalne serije ABA lige, gde ekipa iz Beograda ima prednost od 1:0. To znači da ekipa crveno-belih ima i meč loptu, dok je domaćin izdao važno saopštenje pred ovaj meč.

Budućnost će u svojoj Morači dočekati Crvenu zvezdu, a pred utakmicu je tim iz Podgorice izdao saopštenje, gde je pozvao navijače na fer, sportsko i korektno navijanje.

– Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima. Budućnost poziva sve navijače da u meču sa Zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. ABA liga strogo zabranjuje vređanje po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslediti pražnjenje dela tribina ili cele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno – stoji u saopštenju Budućnosti.

Podsetimo, Zvezda je u prvom meču slavila sa 93:55.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar