SRPSKO SRCE kuca najlepše: Dva glumca poslala prejaku poruku zlostavljanoj devojčici iz Vrbasa

Devojčica romske nacionalnosti šikanirana je pred matursko veče od drugova, što je razljutilo celu Srbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Slučaj vršnjačkog nasilja i mobinga koje se dogodilo u osnovnoj školi u Vrbasu u kojoj su drugovi iz odeljenja jednoj devojčici pred matursko veče uputili najstrašnije uvrede podiglo je Srbiju na noge.

Nošeni tragedijama iz „Vladislava Ribnikara“ i okoline Mladenovca, mnogi poznati su bukvalno skočili sa stolica pročitavši priču o devojčici kojoj je čak i drug otkazao pratnju na matursko veče jer je Romkinja.

Prva je reagovala folk pevačica Seka Aleksić koja je na Tviteru napisala da će devojčici ličnim prisustvom ulepšati veče, a onda su se oglasila i dva glumca iz serije „Igra sudbine“.

Amar Mešić i Stevan Piale napisali su da su spremni da i oni dođu na maturu u Vrbas.

„Ne mogu da vam pošaljem poruku. Stevan Piale i ja smo se čuli i želeli bismo i mi da se pridružimo maturi“, napisao je Amar Mešić Seki Aleksić na Tviteru.

Još neke ličnosti oglasile su se ovim povodom, zgrožene činjenicom da je devojčica osmog razreda doživela uvrede na svim mogućim ljudskim i rasnim osnovama.

Košarkaš Vladimir Štimac imao je posebnu poruku za nju.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Roditelje te dece hitno koja su to rekla jer neverujem da su u " horu" svi to izgovorili, ali hitno da budu "ispitani" kao i ta deca. U kakve ljude ih "pretvarate"pobogu vise,dozovite se pameti

    Odgovori

Ostavite komentar