KNOLSI HEROJ ENGLESKE! SVET PRIČA O NJEMU: Nokautirao gomilu huligana braneći porodice igrača (VIDEO)

Knolsi, krupni navijač Vest Hema, heroj je dana u Engleskoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Twitter

To je postao jer je herojski sprečio huliganski napad na „civile“, obične gledaoce, uključujući i porodice igrača suparničkog kluba, što je šokiralo fudbalski svet.

Nakon što je Vest Hem u revanšu polufinala Konferencijske lige pobedio AZ sa 1:0 i tako se plasirao u finale ukupnim rezultatom 3:1, njegovi fudbaleri su na terenu proslavili istorijski uspeh. Ali onda su bili užasnuti onim što su videli na tribinama… huligani koji prate AZ preskočili su ogradu svoje tribine i u pokušaju da prodru do navijača Vest Hema na drugom kraju stadiona pojurili ka boksu i napali porodice gostujućih igrača.

Policija i redari su reagovali tromo i sporo, pa su ljuti igrači Vest Hema počeli da se organizuju.

Na snimku se vide Majkl Antonio i Flin Dauns kako skaču preko bilborda i tuku se sa obezbeđenjem kako bi upali u ložu i spasli porodice od huligana koji su ih napali. Fudbaleri Vest Hema pokušali su da dođu do svojih najmilijih da ih zaštite, ali nisu uspeli. Zato je jedan bivši fan “Hammersa# to uradio neverovatno hrabro i efikasno.

Praktično na vrhu stepenica koje vode do tribine, stao je na liniju horde holandskih mladih huligana i pesnicama ih obarao jednog po jednog i tako sprečio ko zna koliko ozbiljne posledice. Ubrzo je stiglo pojačanje koje je odbilo nalet Holanđana, a čim su na društvenim mrežama objavljene fotografije impresivnog nastupa krupnog i ostarelog navijača Vest Hema, mnogi navijači su ga odmah prepoznali:

 



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar