Dnevni horoskop za 20. maj: JARCU su preko potrebni san i odmor, VAGI posao kreće uzlaznom putanjom

Astro prognoza za subotu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/ allison christine

OVAN

Danas svima idete na nerve jer ste mnogo bučni.  Partner vas ne doživljava previše inspirativno, iako vi mislite sasvim drugačije. Imate problem u dogovorima oko dnevnih sitnica. Polje zdravlja nije ugroženo.

BIK

Kod vas je sve u redu dok vam nešto ne zafali. Tada nastaje haos i nervoza. Balansirajte svoje nagone koliko možete.
U partnerskim odnosima sitničarite. Danas partner nije raspoložen za vaše opaske. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI

Danas ste čak zanimljivi, a može se reći i zabavni. Nešto vam je kvrcnulo u glavi i smejete se sami sa sobom. Mogli biste da mislite na svoje propuste kada je u pitanju ljubav i partner. Neke greške su samo vaše. Imate problem u komunikaciji.

RAK

Nemate viziju, nemate cilj, a hoćete veliki poslovni uspeh. Nešto tu fali pa se pozabavite svojim idejama i planovima. Imate partnera koji još uvek ima strpljenja za vas. Zato nemojte zloupotrebljavati nečiju dobru volju. Vaš metabolizam se buni.

LAV

Toliko problema ste rešili pa danas morate biti zadovoljni svojim produktivnim radom. O novcu nije reč, već o kvalitetu posla. Imate jednu manu danas, a to je da vam se svi dopadaju. Izgleda da vam bog ljubavi sedi na ramenu. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Vidite se drugim očima i to je donekle dobro. Niste dovoljno realni kada je posao u pitanju. Imate visoke ciljeve koje ne umete da ostvarite. U partnerskim odnosima nema potrebe da se i dalje zavaravate solidnom komunikacijom. Zdravlje je dobro.

VAGA

Danas ne mislite ni na koga osima na sebe. To je pohvalno, jer vam je potrebno da se konsolidujete. Posao kreće uzlaznom putanjom, obnavljajte energiju. Nema ljubavi dok se bavite biznisom, a zapostavili ste i društveni život. Zdravlje solidno.

ŠKORPIJA

Danas ste podložni raznim utiscima i impresijama drugih ljudi. Nekako ste povodljivi, što nije sasvim vaše prirodno stanje. Partner je preuzeo organizaciju odmora na sebe jer od vas nema mnogo vajde. Polje zdravlja nije ugroženo.

STRELAC

Vi ste na visini zadatka i ne zanima vas niko. To samo izražava koliko ste danas sebični. U partnerskim odnosima dobijate sve što tražite, ali vam partner ipak nije veran. Njegovo srce je kod druge osobe. Zdravlje je dobro.

JARAC

Prikrivate sujetu, a neko vas stalno izaziva i čačka. Imate veliku mogućnost da eksplodirate i kažete svima sve u lice, bez zadrške. Orijentisani ste da popravite emotivno stanje, ali vam to baš ne polazi za rukom. Potreban vam je san i odmor.

VODOLIJA

Vi kreirate svoj dan pa ćete zato biti prezadovoljni sopstvenom organizacijom. Na poslovnom planu moguće su nagrade koje niste očekivali. Ljubav je čudna za vas, baš danas kada imate prilike da uđete u emotivnu vezu. Odlično se osećate.

RIBE

Lako se danas prilagođavate i saosećate sa drugima, ali ne padajte pod tuđi uticaj. U ljubavi ste puni samopožrtvovanja pa nemate neočekivane situacije, jer je sve podređeno partneru. Odlično zdravlje.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar