LEGENDA REALA ZAPLAKAO POSLE PORAZA OD SITIJA: Ekipa je stara, nekima se treba zahvaliti (VIDEO)

Eliminacija Real Madrida u polufinalu Lige šampiona teško je pala nekadašnjem fudbaleru ovog kluba Gutiju, koji je posebno bio razočaran pristupom ekipe Karla Ančelotija na gostovanju Mančester sitiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/CHEMA MOYA

“Kraljevski tim” je na “Etihadu” u potpunosti nadigran, što najbolje oslikava i rezultat 4:0 u korist Građana, koji su tako u finale otišli sa ukupnim skorom od 5:1.

Nekadašnji vezista Reala Hose Marija Gutijeres Ernades, poznatiji kao Guti, je gostujući u emisiji “El Chiriguita” izneo niz kritika na račun fudbalera madridskog tima, a koliko mu je teško pao debakl u Mančesteru govori i snimak iz studija, gde je nekadašnji reprezentativac Španije u jednom momentu i pustio suzu.

– Nisam video da je Real igrao fudbal, ne znam šta je bio trenerov plan igre? Ovakav Real nam je pokazao da su nam na leto potrebna pojačanja i to hitno. Ova ekipa je pročitana i stara, potrebno je nešto uraditi i nekim igračima se treba zahvaliti- rekao je Guti pa nastavio:

– Ne razumem plan trenera. Čekaš da Vinisijus napravi neko čudo. Šta je plan B ako se to ne dogodi? Očito ništa. Ančeloti i svi igrači Reala su večeras bili očajni. Jedini koji je bio na nivou je Kurtoa i njemu nitko ništa ne može prigovoriti. Svi ostali neka se zapitaju.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar