DRAMA U KOLUMBIJI prilikom deportacije: Srpski diler pucao na policiju i putnike na aerodromu

Dok je trajala pucnjava, putnici, koji su se zatekli na aerodromu, bili su u panici, što su napadači iskoristili i pobegli crnim "audijem"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Srpski narko-diler A.M. prilikom bekstva pucao je juče na kolumbijsku policiju na aerdromu Hose Marija Kordova de Rionegro u blizini Medeljina. On je trebalo da bude izručen Italiji koja je za njim raspisala Interpolovu poternicu zbog sumnje da je u tu zemlju iz Južne Amerike krijumčario kokain, heroin i hašiš.

Kako je preneo “El Tiempo”, Srbin je uhapšen nakon što je doputovao iz Dominikanske Republike jer je utvrđeno da ima falsifikovan pasoš na ime Nikola Boroš.

Dok je trajala pucnjava, putnici, koji su se zatekli na aerodromu, bili su u panici, što su napadači iskoristili i pobegli crnim “audijem”.

– Ubrzo je utvrđen njegov pravi identitet. On je doveden na aerodorm i čekao je deportaciju u Italiju koja je za njim raspisala potrenicu. Međutim, narko-diler je zatražio da mu policajci dopuste da kupi flašu vode. Srbin je iznenada počeo da beži, a baš u tom trenutku na aerodrom je utrčalo nekoliko njegovih saradnika koji su mu dali oružje i zajedno počeli da pucaju na policiju. Dok je trajala pucnjava putnici, koji su se zatekli na aerodrom, bili su u panici, što su napadači iskoristili i pobegli crnim “audijem”, navodi “El Tiempo”.

Inače, za obeglim Srbinom je i Španija raspisala Interpolovu potrenicu zbog sumnje da je 2020. godine u toj zemlji prodao više od 80 kilograma kokaina.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar