Vučić PORUČIO: Moje je da vodim računa kako će Srbi da prežive na Kosovu i Metohiji

Vučić je rekao da samo jaka država može da obezbedi dodatna sredstva i pomogne Srbima na KiM

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TV Pink

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegovo da vodi računa o tome kako će Srbi da prežive na Kosovu, a ne kako da sačuva vlast od onih kojima ni do čega nije stalo već do toga da nastave da pljačkaju državu.

Na pitanje da prokomentariše izjave pojedinih političara koje su se pojavile u javnosti posle njegovog susreta sa Srbima sa KiM u Raški, da je to bila predstava i da nije ponudio ništa, Vučić je rekao da je to hajka i istakao da samo jaka država može da obezbedi dodatna sredstva i pomogne Srbima na KiM.

– Hiljade i hiljade ljudi su radosni posle onoga juče što su videli u svakom smislu, problem je što neki ovde to ne razumeju. A kada govore o tome da sam kriv što sam rekao da znam koliko se oni koji upadaju na sever da ubijaju Srbe plaše Milana Radoičića, nisam slagao ništa. O tome imate desetine i desetine beležaka u svim našim službama snimljenih razgovora i svega drugog koji to nedvosmisleno potvrđuju – rekao je Vučić novinarima.

On je dodao da Milan Radoičić nije akademik, ali je uvek bio spreman da se bori za svoj narod za razliku od svih drugih koji su pronalazili neki način da nekoga kriminalizuju.

– Ako znate nešto, molim vas prijavite nadležnim državnim organima, a nemojte da pričate po televizijama gluposti, nego otiđite i kažite taj je uradio to i to i mi ćemo odmah da reagujemo i neće biti zaštićenih, niti će to biti Radoičić niti bilo ko drugi, ali nemojte da tražite razlog da vodite kampanju protiv Srba u bilo kome drugom zato što znate od koga ste dobili nalog da tu kampanju vodite i znate od koga ste dobili nalog da oslabite srpsku poziciju na KiM – rekao je Vučić.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar