Kurtijevi uniformisani banditi zaustavili kolonu Srba koja je iz Leposavića krenula ka Bistričkom mostu

Sa obližnjeg uzvišenja sve su posmatrali pripadnici Kfora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Kosovo Online

Kolonu građana koja se iz pravca Leposavića uputila ka Bistričkom mostu u znak protesta zbog ranjavanja Milana Jovanovića u ponedeljak uveče, zaustavili su predstavnici tzv. kosovske specijalne policije koji nisu dozvolili prilaz punktu na kome se potpisuje peticija, a kojom se traži povlačenje svih specijalnih jedinica policije sa severa.

Policija je dozvolila prolaz samo nekolicini ljudi, među kojima i predstavnicima opštine Leposavić, koji su stigli do punkta na kome su okupljeni građani iz Severne Mitrovice i Zvečana. Oni su tamo potpisali peticiju i sa papirima se vratili kod građana koji su u protestnu šetnju krenuli iz Leposavića, tako da sada i oni potpisuju peticiju.

Sa obližnjeg uzvišenja sve su posmatrali pripadnici Kfora.

Podsećamo, građani Zvečana i Severne Mitrovice koji su učestvovali u protestnoj šetnji na koju je pozvala Marina Jovanović, supruga Milana Jovanovića, na kojeg su pripadnici policije tzv. Kosova pucali kod Bistričkog mosta u ponedeljak uveče, pokrenuli su i peticiju za povlačenje specijalaca policije lažne države sa severa Kosova i Metohije.

Supruga ranjenog Milana Jovanovića rekla je da su ljudi na ovom mestu kako bi potpisali peticiju za odlazak svih specijalaca sa severa.Izvor: Kosovo online

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar