Nakon izjave Jakova Milatovića sarajevski mediji ZADOVOLJNI: Jasno je – počinjen je genocid! (FOTO)

Sarajevski mediji zadovoljno "trljaju ruke"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović dokazao je da je vredan mesta naslednika Mila Đukanovića koji je bio poznat po tome da zastupa antisrpske stavove.

Tako je Milatović, nakon što je ranije rekao da je “Kosovo je međunarodno priznata zemlja” (iako to nije), u poslednjem intervjuu rekao da je u Srebrenici počinjen genocid, nakon čega sarajevski mediji zadovoljno “trljaju ruke”.

Promuslimanski medij Slobodna Bosna odmah je kao udarnu vest stavio izjavu novog crnogorskog predsednika uz pridev “precizan”: “Predsednik Crne Gore Jakov Milatović precizan: U Srebrenici je počinjen genocid”.

Foto: Printscreen

Za njima ne kaska ni Dnevni avaz, koji tako prenosi izjavu Jakova Milatovića u kojoj tvrdi da je u Srebrenici počinjen genocid.

Foto: Printscreen

Svoje zadovoljstvo ne krije ni Klix.ba te je, brže-bolje, preneo Milatovićeve reči uz biran nadnaslov “pojasnio svoj stav”.

Foto: Printscreen

Potpuno zadovoljstvo i jedinstvo zavladalo je u sarajevskim medijima, te svi ko jedan veličaju reči novog predsednika Crne Gore koji je u pet dana izneo još jedan stav usmeren protiv interesa Srbije i Srba, ovoga puta skupljajući poene na “genocidu”. Akcenat na znacima navoda.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar