Dnevni horoskop za 7. april: Budite imuni na provokacije, u poslu postaje napeto

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

RIBE

Neko sa kim radite ili poslujete može vam danas otežati život bez dobrog razloga, ali ako odbijete da reagujete, uskoro će izgubiti interesovanje i nervirati nekog drugog. Neka vide da ste imuni na svaku provokaciju.

OVAN

Današnji pun mesec znači da morate tražiti kompromisna rešenja. To možda neće biti lako za nekoga tako direktnog i dinamičnog kao što ste vi, ali ako se potrudite, dobit ćete mnogo više nego što ćete izgubiti. Potrebni su vam drugi ljudi, a i oni vas.

BIK

Možda nećete dobiti podršku na koju mislite da imate pravo, ali nemojte to praviti problem. Pretvarajte se da ste u redu sa načinom na koji stvari idu i fokusirajte se samo na ono što vam donosi radost. Vaša sreća ne zavisi od drugih ljudi.

BLIZANCI

Možda ste po prirodi impulsivni, ali pošto je danas pun mesec, možda bi bilo pametno da odvojite vreme i uverite se da ne pravite glupe greške. Možda sada ne izgledaju važne, ali bi vas kasnije mogle koštati ozbiljnog novca.

RAK

Možda vam je bilo teško da se izrazite poslednjih nedelja, ali kako se Merkur sada kreće kroz područje prijateljstva na vašem grafikonu, počećete da pronalazite svoj glas. Ipak, nemojte govoriti previše – reči koje su pažljivo odabrane imaće najveći uticaj.

LAV

Možda trenutno provodite vreme svog života, ali nekim od vaših prijatelja i rođaka je teško. Šta možete učiniti da im pomognete? Za početak možete ih podsetiti kako je lako smejati se životu i sebi.

DEVICE

Ovo nije dobar trenutak da rizikujete sa novcem jer biste lako mogli potrošiti previše i ostati kratki kasnije u toku meseca. Pre svake kupovine, postavite sebi dva jednostavna pitanja: da li mi treba ova nova sitnica i da li mogu da je priuštim?

VAGA

Današnji pun mesec u vašem znaku znači da ćete se možda malo iznervirati kada imate posla sa ljudima koji ne dele vaše stavove i pogled na život. Zaista nema smisla da se ljutite na njih – nećete ih promeniti, a oni neće promeniti vas.

ŠKORPIJA

Ponekad stvari shvatate ozbiljnije nego što bi trebalo, a planete vas upozoravaju da biste danas mogli da dozvolite da vas jedna vrlo mala stvar zaista zahvati. Šta god da je i bez obzira na to kako se osećate, odbijte da dozvolite da vam uništi raspoloženje.STRELAC

Usredsredite se na ono što vam je važno i ignorišite one koji pokušavaju da vas zabrinu oko pitanja do kojih vam, iskreno, nije stalo. Ne možete promeniti svet, ali ga možete učiniti boljim tako što ćete sami biti bolja osoba, i to je dovoljno.

JARAC

Saturn, vaš vladar, danas se povezuje sa planetom uma Merkur, što znači da će se sve te misli koje su vam se motale kroz glavu uskoro spojiti i imati savršen smisao. Postoji obrazac vašeg postojanja i morate znati šta je to.



Izvor: nypost.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar