Laka za održavanje i savršeno otkriva crte lica: Da li ste već videli frizuru koja će biti hit ovog leta?

Reč je o takozvanoj bob frizuri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Potpuno drugačiji stil klasične bob frizure za koju frizeri garantuju! Hit ovog proleća i leta viđaćete svuda u narednih nekoliko meseci.

Efektna frizura koja ima odličnu predispoziciju da postane izbor broj jedan ovog proleća i leta naziva se šagi bob, što je zapravo savršeno skladna kombinacija nezamenljive bob i šag frizure, trenda iz sedamdesetih godina prošlog veka koji nam se vratio u modernoj verziji pre nekoliko sezona.

Frizeri su se odmah složili da je to jedna od frizura koje će biti u prvom planu ove prolećne sezone.

Šik i jednostavna, frizura osvežavajućeg izgleda predstavlja pravu odluku ukoliko ste na putu da napravite drastičnu promenu nakon duge kose.

Osnova čupavog boba leži u čupavoj teksturi i eksplozivnom efektu koji se stvara u kosi. Izgleda veoma prozračno i hladnog je podtona, i prema mišljenju frizera, još efektnije izgleda kada dolazi u kombinaciji sa šiškama.

Foto: Shutterstock

Jedinstvena frizura prepoznatljiva je po raščupanim krajevima i teksturnim slojevima koji mogu da budu asimetrični ili tupi, što zapravo čini osnov šag frizure koja postoji još od sedamdesetih, a sada dolazi u modernijim i elegantnijim verzijama. Ovi čupavi i pomalo neuredni pramenovi mogu se nositi na različitim teksturama kose, od talasastih i kovrdžavih pramenova, pa sve do ravnih.

Ova vrsta boba stekla je veliku popularnost, ne samo zbog efektnog izgleda, već i lakoće sa kojom se održava. U svakom slučaju, za što bolji izgled, neophodno je konsultovati frizera o izboru proizvoda koji će kosi pružiti željenu teksturu i lakše stilizovanje.

Frizerski stručnjaci takođe se slažu oko ovog čupavog stilizovanja kose, naročito kada je u pitanju predstojeće leto. Slojevitost stvara odličan volumen, a frizura ima moć da otkrije najlepše delove lica i vrata.Izvor: Objektiv.rs, citymagazine.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar