Partizan uništili njegovi bivši igrači: Vojvodina nadigrala crno-bele, koji klize ka četvrtom mestu!

Izuzetna partija Novosađana u derbiju kola

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

Fudbaleri Vojvodine su na svom terenu savladali ekipu Partizana u derbiju 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 2:1.

Prva šansa, i prvi promašaj ide “na dušu” Joviću. Nije najbolje odmerio dolet lopte Jović u 5. minutu, zahvatio je glavom ali tako da je ona otišla daleko preko gola. Bila je ovo solidna prilika da gosti ugroze gol Novosađana.

Dejan Zukić se u 9. minutu našao i gotovo identičnoj poziciji kao i Jović malopre na drugoj strani. Sačekao je centaršut, postavo glavu, ali sve ostalo je bilo ne tako dobro. Usledio je neprecizan pokušaj. ali , piše se šansa za Vošu, prva na utakmici, kao nagoveštaj obostrano otvorene borbe.

Zukić je tukao sa distance u 21. minutu, Stevanović intervenisao pošto mu je lopta odskočila, na nju je potom natrčao Malbašić, no bio je spreman golman Partizana i u toj opasnoj situaciji. Odbranili su se sada crno-beli.

Dugo je Partizan bez prave, smislene akcije, još od one šanse s početka Jovića. Tek u 32. minutu su zapretili solidnom kombinatorikom, Živković je bio usamljen na desnoj strani, ubacio u srce kaznenog prostora, mrđutim tamo nije bilo nikog da pokupi tu loptu.

U drugom delu igre i to posle svega sedam minuta, Čumić odlično izvlači loptu sa leve strane u sredinu i lepo dodaje prema Filipu Malbašiću koji trese mrežu Nemanje Stevanovića za prednost Novosađana.

Prvi šut u okvir gola Partizan je uputio u 72. minutu kada je iz daljine pokušao Slobodan Urošević, ali je Carević bio prilično siguran i lako je zaustavio šut kapitena crno-belih.

Tačku na meč i pobedu Vojvodine stavlja u 84. minutu Uroš Nikolić preciznim udarcem sa leve strane, Nemanja Stevanović nije mogao zaista ništa.

Pogodak za nadu Partizana da može do boda u ovom meču postigao je Danilo Pantić iz slobodnog udarca u stilu najboljih izvođača prekida na planeti.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar