Željko Mitrović planira otvaranje VELIKOG TEATRA: Hit Olivera Mandića najavljuje pozorište budućnosti

Prva pozorišna predstava biće Mitrovićevo delo - Lucifer

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Teatar Odeon – pozorište budućnosti, teži da sa sobom donese jedan potpuno novi nivo domaćoj kulturi, ali i da pozicionira Beograd kao centar regiona u kulturnom smislu.

Kao veliki poznavalac muzike, vrsni basista i poštovalac muzičkog opusa ikone domaće pop muzike Olivera Mandića – Željko Mitrović dao je najbolje iz svog muzičkog talenta, uz sjajne prateće muzičare, da ne samo poznatom hitu udahne novi rokenrol život, već i da svojim primerom pokaže kakvu stvaralačku energiju želi.

Jasno je da će Teatar Odeon svakako biti mesto koje će negovati dobar zvuk, što će prvenstveno predstava Lucifer prezentovati kroz stare dobro poznate hitove u novim aranžmanima.

Do tada uživaćemo u pripremama za predstave, ali i Mitrovićevim vokalnim sposobnostima kojima nas je sve više nego prijatno iznenadio.

Nakon svih obaveza koja njegova pozicija nosi, putovanja oko pregovora i sklapanja novih biznisa – Željko Mitrović provodi noći u studiju gde sa svojom ekipom aktivno učestvuje u spremanju muzičkih aranžmana za njegovu autorsku predstavu Lucifer koja će otvoriti Teatar Odeon.

Tim putem, Željko se oglasio svojim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

– Pored svih obaveza , morao sam noćas i da otpevam i napravim ceo novi aranžman za “Ako lažem tu me seci” kako bi glumcima i celoj ekipi, moje pozorišne predstave Lucifer, pojasnio koliku energiju i kakav vajb očekujem sa stejdža kada su obrade u pitanju, zapravo pokusavam da pojasnim da su to sve arandžmani koji ovim pesmama treba da daju potpuno novi život! – rekao je Mitrović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Ovim putem Mitrović je otkrio samo deo priče šta će doneti njegova autorska predstava Lucifer, ali i Teatar Odeon koji će biti specijalizovan za mjuzikle.

Željko i talentovana mlada ekipa pripremaju muziku, tekst, dok se na umetničko-tehničkim priprema pozorista danonoćno radi, ne bi li Teatar Odeon zasijao punim sjajem i obogatio beogradsku pozorisnu ponudu od 01.10.2023.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar