Biković “odjavio” Ćutu: Lažni ekolog pokušao da isprovocira glumca, pa dobio ODOGOVOR koji će pamtiti

Novinari su kasnije prekinuli Ćutu koji je i dalje hteo da polemiše sa Bikovićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Miloš Biković “odjavio” je Aleksandra Jovanovića Ćutu koji je pokušao da ga uvuče u pljave političke igre!

Aktivista u pokušaju, koji sebe predstavlja kao borca za zaštitu životne sredine Ćuta, upao je juče na konferenciju za medije povodom premijere predstave “Laž” u Beogradskom dramskom pozorištu.

On je prekinuo novinare koji su intervjuisali najpopularnijeg srpskog glumca i počeo da ga ispituje zbog čega se u drugoj sezoni serije “Južni vetar – na granici” pominje litijum i projekat Jadar protiv kog se Ekološki ustanak na čijem je čelu bori!

Biković je sve vreme bio pribran. Pošto je saslušao jednog od osnivača stranke “Zajedno”, mirno mu je odgovorio da se zalaže za ekologiju, ali da ga ne zanima politika.

– Ako treba da biram između zarade i čistog vazduha, biram čist vazduh, jer drugi nemam! Serija “Južni vetar” i ovo u šta pokušavate da me uvučete, nemaju nikakve veze! Na društvenim mrežama se digla neopravdana, površna i zlonamerna diskusija – rekao je Biković, a zatim naglasio da je reč o fikciji:

– Ne možete da se raspravljate sa fiktivnim junacima jer je to izmišljena priča! U tom slučaju, ja bih prvi trebalo da vas podržim u vašoj borbi! Ja sam najugroženiji, jer sam predstavljen kao kriminalac. Glavni lik Petar Maraš izgleda identično kao ja, i još se zove Maraš, što je slično kao Miloš. Da li razumete da je to besmislica?

On je zatim podsetio Ćutu da se nigde u svetu ne vodi hajka protiv junaka iz serije, pa je naveo primer “Kuće od karata” u kojoj glumi Kevin Spejsi. Njegov junak Fenk Andervud odgovoran je za ozbiljna politička ubistva.

– Čuli ste za slučaj Frenka Andervuda iz serije “Kuća od karata”, koji je ubio novinarku. Zašto se oko toga nije digla frka? On je bio šef kabineta predsednika. To je samo serija!

Novinari su u tom trenutku prekinuli Ćutu koji je i dalje hteo da polemiše sa Bikovićem i nastavili da razgovaraju sa glumcem o njegovom najnovijem projektu.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar