Srbija napada Crnu Goru usred Podgorice: Evo gde možete da gledate prenos utakmice kvalifikacija za EURO!

U drugom meču ove grupe Bugarska, koju predvodi Mladen Krstajić, gostovaće Mađarskoj, koja je bila slobodna u prvom kolu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FSS

Fudbaleri Srbije u ponedeljak (20.45 Arena 1 premijum) na stadionu “Pod Goricom” odmeriće snage sa Crnom Gorom u meču 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Obe selekcije otvorile su takmičenje pobedama, pa želele tako da nastave. Srbija i Crna Gora su 2018. godine igrale u Ligi nacija. I u Beogradu i u Podgorici slavila je Srbija.

Duel dve selekcije je na programu od 20.45 minuta, a direktan TV prenos je omogućen putem prvog kanala RTS-a, kao i putem Arena Premium 1 kanala.

Orlovi su na startu kvalifikacija slavli protiv Litvanije u Beogradu sa 2:0, dok je Crna Gora bila bolja od Bugarske na gostujućem terenu sa 1:0. Tim trijumfima su se popele i na prve dve pozicije, te će pobednik uspeti i da se osamostali na prvom mestu.

U drugom meču ove grupe Bugarska, koju predvodi Mladen Krstajić, gostovaće Mađarskoj, koja je bila slobodna u prvom kolu.

– Ne postoje neke tajne između nas. U principu znamo efektivu koju Crna Gora ima. Ispratili smo utakmicu protiv Bugarske i jako važnu pobedu za Crnu Goru. Znam da nema Jankovića, koji je odličan igrač i šteta što je povređen. Priznajem jedino da sam se uplašio kada sam video Savićevića u timu, pomislio sam da se Dejo vratio, pitao se kako ćemo onda – dobro je raspoložen selektor Dragan Stojković pred utakmicu u Podgorici.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar