ATP Majami: Siner bolji od Bugarina, ide na Rubljova u sledećem kolu!

Rus Danil Medvedev je u četvrto kolo turnira u Majamiju prošao bez borbe pošto mu je Slovak Aleks Molčan predao meč

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se prošle noći u osminu finala masters turnira u Majamu, pošto je pobedio Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:3, 6:4.Trenutno 11. teniser sveta je slavio posle sat i po vremena igre i sada ima skor 18:4 od početka godine, što je njegov najbolji početak sezone u karijeri.

U meču u kojem su obojica tenisera imala duplo veći broj neiznuđenih grešaka od vinera, prevagu je odnela Sinerova dominacija na drugom servisu Dimitrova, koji je osvojio samo sedam od 26 poena na drugi servis.

Siner će u narednoj rundi takmičenja igrati protiv Rusa Andreja Rubljova koji je eliminisao Miomira Kecmanovića.

Dalje je prošao i Holanđanin Botik Van De Zandshulp koji je nadigrao četvrtog igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda sa 3:6, 6:4, 6:4 i tako stigao do prvog trijumfa protiv igrača iz Top 5.

U lošem meču u kojem su obojica igrača napravila više od 30 neiznuđenih grešaka, Rud je na kraju platio cenu zbog toga što je realizovao samo dve od 15 prilika za brejk, uključujući jednu od osam u odlučujućem setu.

Sledeći rival Holanđanina biće finski teniser Emil Rusuvuori.

Rus Danil Medvedev je u četvrto kolo turnira u Majamiju prošao bez borbe pošto mu je Slovak Aleks Molčan predao meč. Medvedev će u osmini finala igrati protiv boljeg iz meča Mekenzi Mekdonald – Kentan Ali.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar