Sramne reči jednog Crnogorca: Napao jedanaestogodišnjake jer su grlili srpske fudbalere! (VIDEO)

Ovaj čovek ne zna za dobar ukus, očigledno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Bratske reprezentacije Srbije i Crne Gore u ponedeljak uveče (20:45) u Podgorici igraju meč kvalifikacija za plasman na EURO 2024.

I sve pred ovaj duel protiče u najboljem mogućem redu, kako dolikuje, iz oba tabora dopiru samo reči velikog međusobnog poštovanja. Jer, drugačije ne bi ni bilo prirodno, ne bi bilo normalno, jer ipak veće prijatelje ni jedni, a ni drugi – nemamo.

Srpski fudbaleri su u Podgorici dočekani kao kod kuće, divni prizori dečice koja saleće naše asove ređali su se u nedelju jedan za drugim.

Na društvenim mrežema, na Tviteru tačnije, pojavila se jedna poruka, vrlo toksična, ružna, prepuna mržnje prema bližnjem svom.

– Pogledajte ovu tugu. Naša đeca od 11 godina dčekuju srpsku reprezentaciju… P. A. K. A. O. Šta nam se dešava sa društvom! – piše u poruci korisnika Tviter mreže pod imenom “mneonly”.

Nadamo se samo da se ostatak crnogorske publike neće poneti primerom ovog “nečovjeka”, već da će se ugledati na mnogo iskrenije klince koji su instinktivno pokazali veliku ljubav prema našem narodu.

A ko je iskreniji od dece? Ovaj gospodin to sigurno nije…



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar