DAVILI ga ogrlicom za pse i pretili ubistvom: Ovako su Zvicerovi policajci MUČILI otetog škaljarca

On je rekao da je 19. jula 2020. bio u iznajmljenom stanu u Nikšiću kada je policija upala da ga pretrese

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Jovan Mrvaljević, navodni član škaljarskog klana, jedna je od žrtava korumpiranih policajaca iz Crne Gore, a za koje se sumnja da rade za kavački klan. On je za lokalne medije objasnio kako je mučen tokom pretresa njegovog stana, a kao glavnog aktera pomenuo je tajnog agenta Petra Lazovića, koji navodno radi po nalogu vođe „kavčana“ Radoja Zvicera.

On je rekao da je 19. jula 2020. bio u iznajmljenom stanu u Nikšiću kada je policija upala da ga pretrese.

– Nisu mi rekli zbog čega to rade, ali su me nakon pretresa odvezli u stanicu, gde su posle izvesnog vremena po mene došle četiri osobe u civilu. Pitali su me da li znam ko su oni, a kada sam odgovorio da ne znam, rekli su mi: „Nisi čuo kako specijalni tim bije. Sad će ožiljci da ti se dupliraju“ – objasnio je Mrvaljević.

Kako je dodao, potom su ga izveli iz stanice i ubacili u BMW X5.

– Počeli su da me maltretiraju, udaraju, psuju, prete… Vozač, mislim da se preziva Lazović, rekao je kolegama da mi uhvate ruku i ispruže je. Iz kese je, s rukavicom na ruci, izvadio pištolj brušenih brojeva i zahtevao da ga stisnem dlanom, a onda ga je vratio u kesu. Zatim je rekao: „Ovim pištoljem si pucao na nas. Zato ćemo da te ubijemo, da znaš“.

Kako se saznaje, oni su „škaljarca“ davili ogrlicom za pse i kesom.

Portal Libertaspres je nedavno objavio fotografiju Mrvaljevića iz Urgentnog centra u Podgorici. Advokatica Tatjana Pavličić, koja zastupa navodnog „škaljarca“, rekla je da je intervencija lekara usledila zbog brutalne torture i davljenja.
Portal Libertaspres je objavio komunikaciju s aplikacije Skaj koju su vodili policajci s pripadnicima kavačkog klana. Kako se navodi, policajci su vršili torturu isključivo nad pripadnicima škaljarskog klana, a potom fotografije mučenja slali šefu Radoju Zviceru, ali i Veljku Belivuku.

– Navodno su otimali ljude i držali ih u svojim štek-stanovima, tukli ih, stavljali im pištolj u usta, mučili ih strujom, gušili, pretili im, omalovažavali ih i prema njima nečovečno postupali – piše taj portal.

Planirao ubistvo Kašćelana

Jovan Mrvaljević uhapšen u novembru 2021. godine zbog sumnje da je deo grupe koja je planirala ubistvo jednog od vođa kavačkog klana Slobodana Kašćelana.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar