Mladić skočio sa krova pred šokiranim prolaznicima: Čuo se VRISAK, a on je samo odšetao dalje (VIDEO)

Imao je sreće što je izašao nepovređen jer su neki od kanala Venecije ostali su bez vode poslednjih nedelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@LuigiBrugnaro

Turistu koji je sa krova venecijanske palate skočio u kanal gradonačelnik grada Venecije, opisao je kao “kretena”.

Mladić, koji je na sebi imao samo bokserice, snimljen je kako skače sa vrha zgrade visoke oko 10 metara. Neposredno pre nego što je skočio, meštani su se čuli kako govore: “Ne!” i poručuju mu da ne rizikuje. Čuje se i vrisak neposredno pre skakanja u vodu. Nekoliko trenutaka kasnije izašao je iz kanala, a prijatelj mu je pružio peškir.

Imao je sreće što je izašao nepovređen jer su neki od kanala Venecije ostali su bez vode poslednjih nedelja kao rezultat niza ekstremno niske plime.

Taj štos, koji je podeljen na društvenim mrežama, osudio je gradonačelnik Venecije, koji je postao ogorčen zbog turista koji se skidaju da plivaju u kanalima, ilegalno skijaju na vodi duž kanala Grande i skaču sa čuvenog mosta Rialto, često pijani.

– Trebalo bi da mu daju potvrdu o gluposti i dobar broj udaraca u leđa! Pokušavamo da ga identifikujemo i optužimo, zajedno sa njegovim prijateljem koji je snimio kretena za društvene mreže – napisao je gradonačelnik Luiđi Brunjaro na Tviteru.

Skok je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama. Mnogi traže da se mladić identifikuje, da mu se naplati velika novčana kazna i zabrani ulazak u Veneciju.



Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar