Šokantan razlog zbog kog je Bajern najurio trenera: Ovakva neozbiljnost se ne prašta ni u “petlićima”

Nije Bajern betonligaš, pa da se ode na sedmodnevni odmor posle gubitka prvog mesta u Bundesligi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Otkaz koji je Julijan Nagelsman dobio u Bajernu šokirao je fudbalski svet u četvrtak veče, a javnost je odmah počekla da spekuliše šta je razlog ovakvog neočekivanog poteza minhenskog kluba.

Zvanično objašnjenje se i dalje čeka, mada sus e u međuvremenu pojavile dve zanimljive teorije. Prva je vezana za Tomasa Tuhela, njegovg naslednika, dok se druga tiče jedne privatne odluke Nagelsmana.

Kada je u pitanju prva, pominje se da je Tuhel “tiha patnja” Bavaraca i da su imali ideju da ga dovedu na leto. Međutim, morali su sada brzo da reaguju s obzirom na to da ga hoće i Real i Totenhem.

S druge strane, nemački “Skaj” tvrdi da je Nagelsman dobio otkaz zbog ljubavnog vikenda koji je organizovao. Naime, iako je poražen za vikend u Leverkuzenu (2:1), gde je izgubio prvo mesto, odlučio je da igračima da sedam dana odmora.

On je za to vreme, u društvu devojke Lene Vurcenberger, otišao na skijanje i tako poslao “pogrešne signale” upravi Bajerna. Takođe, navodi se i d aće ostati na platnom spisku Bavaraca sve dok ne pronađe klub.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar