Uhapšen i drugi napadač na Filipa Kljajića: Jedan je još u bekstvu!

Policija traga za još jednim muškarcem koji je sa M.I. i A.Č. verbalno napao golmana FK Novi Pazar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Filip Kljajić
Foto: Printscreen/Youtube

Novopazarska policija uhapsila je A.Č. (22) iz tog grada zbog sumnje da je vređao golmana Fudbalskog kluba Novi Pazar Filipa Kljajića, dok za još jednim muškarcem i dalje traga.

– On se sumnjiči da je 22. marta, u jednom lokalu u Novom Pazaru, zajedno sa M.I, koji je juče uhapšen, uputio psovke i pretio tridesettrogodišnjem muškarcu – saopštila je policija.

On se sumnjiči da je počinio krivično delo ugrožavanja sigurnosti, a po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Policija traga za još jednim muškarcem koji je sa M.I. i A.Č. verbalno napao golmana FK Novi Pazar.

Golman i kapiten fudbalera Novog Pazara Filip Kljajić napustio je ovaj grad nakon što ga je grupa navijača tog superligaša napala i polila vodom u restoranu.

Posle napada na čuvara mreže šestoplasiranog tima Super lige oglasio se i počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić, koji je saopštio da se potpuno povlači iz kluba, uputivši izvinjenje Kljajiću i njegovoj porodici.

Usledilo je povlačenje i tek imenovanog trenera Feđe Dudića, koji je odluku o nepreuzimanju Novog Pazara doneo pre zakazane promocije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar